Mundial Vergadercentrum, is inmiddels een gevestigde naam waar een enthousiast team hecht samenwerkt om onze relaties het optimaal naar de zin te maken..

Bij Mundial, staat onze uitgebreide persoonlijke benadering naar de klant toe centraal. Betrokkenheid, helderheid ,vertrouwen en integriteit zijn de kernwoorden van onze dienstverlening. Mundial is gevestigd in een goed bereikbaar kantoorpand, gelegen in het centrum van Den Haag evenwijdig aan het Plein bij de Tweede Kamer en het Mauritshuis. Onze lokatie is op loopafstand van alle ons omringende Ministeries en het Stadhuis.. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de direct omringende parkeergarages ( o.a. de Muzenpleingarage en onder het Plein ). Er is een goede aansluiting op het openbaar vervoer. (zie onze locatie pagina).

Door haar kleinschaligheid, kan “Mundial” zich erg flexibel opstellen, in het tegemoet komen van de klanten . Alles is bespreekbaar en wij zoeken altijd naar een goede oplossing. Onze gastvrijheid is inmiddels een begrip bij onze relaties geworden.

Naast onze SERVICE staat ook MAATWERK bij Mundial voorop.

Doorgaans hanteren wij op aanvraag voor de verschillende ruimtes ( qua grote ) reeds bijzonder lage prijzen. Desondanks gaan wij met de klant altijd opzoek naar een adequate oplossing om binnen het bij hun aanwezige budget zowel in de kwaliteit als t.a.v. de kostenbeheersing een alternatief te vinden.

Ons motto is:

Indien de gevraagde ruimte qua grote nog beschikbaar is moeten wij samen met de klant altijd een oplossing naar tevredenheid kunnen vinden. Als u ons benadert, vraag gerust naar dit maatwerk.

Raamovereenkomst t.b.v. alle Ministeries.

Note: Mundial heeft reeds jaren lang een raamovereenkomst met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, t.b.v. alle Ministeries. Desondanks gaan wij voor de verschillende ministeries en de gemeente nog steeds op zoek naar een zo passend mogelijke offerte voor de diverse vergaderingen, presentaties en bijeenkomsten.

Wij houden terdege rekening met de bij de overheid ontstane bezuinigingen en de daarmee samenhangende verkleinde budgetten. De kunst om desondanks de kwaliteit te handhaven, is ons op het lijf geschreven. Wij blijven prijs & kwaliteit bewust.

Laten wij u uitdagen. Tot ziens.